Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday

flying without wing










yihaaaaaaa...akan ketemu sama MRSB bulan Ogos..alahai..lamenyer....
begitulah adat bila berpjj nih.terus jer syok bila beli tiket  walaupun hanya akan berjumpa bulan yang berikutnya.huhuhu..mesti korang pelik kan kenape lah bulan ogos?kenapa tak MEI atau JUN??sebab MRSB dan aku dalm sektor kerja yang berbeza SO masing-masing dengan kesibukan kerja.

flight aku 3 Ogos which mean esoknya 4 Ogos adalah hari kelahiranku.heheh..harus aku datang jumpa MRSB..dan yang paling best sekali hari lahir aku jatuh di bulan puasa..dan aku ingin sekali nak sambut puasa bersama dengan MRSB dan ini lah kali pertama aku sambut puasa as his wife..jadi aku nak merasa pengalaman untuk sediakan sahur dan berbuka puasa dengan MRSB..mesti best kan. ^___^

dan paling syok shopping time..hahha..aku yakin time tuh mesti dah ader sale kan.hahaha.wink..wink..tapi itu hanya sampingan sahaja.tapi yang paling utama adalah berjumpa dengan MRSB..

sayang papa..sayang selalu sayang selamanya..

Wednesday

sanding sepupu

yang ini sambungan dari n3 ini
kali ini nak share pasal majlis sanding sepupu aku..tak nak cakap banyak.cuma nak tempek gambar jer.dan yang paling best kali ini adernya MRSB di sisi menjadikan ia sungguh bermakna. ^________^



















ok.bye.


Tuesday

dia terima nikahnya

21/4/2012

tajuk dia terima nikahnya merujuk kepada sepupu aku Mohd Azlan Bin Mohd Kassim a.k.a Top..alhamdulillah dengan sekali lafaz sepupu aku dah pon bergelar suami orang.welcome to the club..
actually, time ni sangat lah rushing sepatutnya rombongan penganti lelaki akan stop kat rumah sewa sepupu aku kat Matang tapi tetiba dapat call dari our uncle@ pak Anjang suruh pergi rumah dia secepat yang mungkin di Lorong Kemuning sebab rombongan pengantin lelaki nak stop kat rumah Pak Anjang. Pak Anjang mintak tolong dia sebab anak dia tak der kat rumah sebab anak dia yang sorang kat UITM Shah Alam yang sorang lagi mengajar  kat SMK Terbedu ngam-ngam masa sekolah ganti. ha ambik..aku lah si bidan terjun.hahaha.

after got the call, aku and MRSB pon pecut ke rumah Pak Anjang dan ambil jer baju yang dalam almari dan akan mandi and tukar pakaian kat rumah Pak Anjang sebab akad nikah tu start after zuhur..
sampai jer rumah Pak Anjang terus la si bidan terjun ni pergi ke dapur. Nasib baik lah tak masak banyak cuma yang ringan-ringan jer.huhu..

after selesai tuh, terus mandi and solat tetapi.....jeng..jeng..sekali aku tersalah bawak baju..sebab aku terambil baju yang selalu aku pakai untuk pergi kerja..huhu..











yeah, rombongan pengantin lelaki (kami) dah sampai








nota kaki: jangan kalut.huhu

Friday

dia bersama dengan saya sekarang ..^___________________^





nak tunjuk rajin la tewww..hahahha

MRSB ni kalau balik kuching@sarawak mesti dia ikut p keja jugak.hehhe..

Wednesday

hip hip horey

MRSB text me
"mama, jemput papa kat airport k malam ni.flight papa jam 2155 sampai kuching jam 2345."
aku terus jer call MRSB..senyum sampai telinga..yahoooo...

sudahnyer after APPRECIATION DINNER TM SARAWAK ON 18 APRIL 2012 BERSAMA DATO' ZAM this nite terus ke airport jemput MRSB. hopefully, dinner malam ni cepat habis so ader masa balik rumah and bersihkan diri dulu before jumpa MRSB. ^___________^.yihaaaaaaaa...


rupanyer rindu selepas berkahwin ni lain kan..heheh... 







Thursday

Bila VCO+ NUTOx + serunding halia berGABUNG



salam sejahtera buat kalian

tajuk entry bila VCO + NUTOx + serunding halia bergabung ( tangan ke dada, mata ke atas)
hahahah

inilah hasilnya...
tapi yang paling penting solat lima waktu sehari semalam
maaf.aku tidak riak apatah lagi dengan niat untuk menunjuk-menunjuk.
just nak share untuk kalian semua
dan yang paling tak sabar tunggu MRSB balik even sekejap
dan amat berharap mei nanti dia balik kuching
sebab aku sangat rindu kat MRSB.



picture ini tidak di edit



salam sayang semuanya
aku dapat news dari my dad..minggu lepas punyer ceta..ader sorang polis and rela datang kat rumah kami
serious, my dad cuak.yelah, mana tahu kami ade buat salah ke.huhu..actually, diaorang dah datang dua kali tapi  semua manusia kat rumah kami bekerja..huhu.and nasib baik on that day, my dad balik solat zuhur kat rumah.

sebetulnyer, diaorang datang sebab nak periksa adakah samada aku nih isteri kepada MRSB dan banyak lah sesi interview between my dad dengan orang tersebut.

bila story kat MRSB, MRSB bagitahu yang tu adalah procedure bila MRSB apply for transfer and now i'm waiting for the call..sebab MRSB bagitahu jugak, isteri kawan dia yang satu jabatan dapat call tapi napelah dalam kes aku nih,diaorang pergi kat rumah pulak yer?? tak kisah ah, yang penting MRSB dapat pindah ke kuching..

Ya, ALLAH..permudahkan segalanya..Kau Yang Maha Mengetahui, Ya ALLAH..amin.



p/s: nazar aku..jika MRSB dapat pindah..buat kenduri kat opis..makan2 ler ^_^