Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday

Selamat Hari Lahir Papa

salam sejahtera

Selamat Hari Lahir Papa a.k.a MRSB yang ke 29 tahun ^_______________^.
InsyaALLAH, akan terbang jam 9.45 malam untuk sambut Hari Lahir dengan sidia dan yang syurganya, hari ini kerja setengah hari .
Terima Kasih, En Razali..

Hadiah untuk MRSB kali ini, jam tangan dan cupcake jer ..insyaALLAH...akan aku update lagi selepas balik "bercuti" dengan MRSB.huhuhu..

Allah selamatkan kamu..
Selamat Hari Lahir sayang..
Happy Birthday to you...
Mwwwaahhhhhhhhh........
Jumpa kamu malam nanti... ^____^





Tuesday

terima kasih Nurhanisyah Binti Umar

Jam 2.25 petang, aku dapat parcel dari seorang sahabat dunia dan akhirat Nurhanisyah a.k.a eisya.
gumbiranya tidak terkata..aku memang suka sangat-sangat sebab dapat ole-ole dari bandung. Al- kisahnya, eisya baru balik bercuti dari bandung..super duper jeles..huhuhu.. 
tapi tak takper, yang penting dapat ole-ole..hahhahaha..


dapat 2 beg dan 2 keychain
satu key chain bagi kat emak
yang satu lagi untuk aku
eisya siap bagi notes lagi tapi kan...guna pen merahhh
adussss..hahahha...


dan esoknya iaitu hari ini...aku terusssssssssssssssssss pakaiiiiiiiiiiiiii beg nih ......
hahahhahahahahha    ^_________^





ni before nak pergi kerja (hari ini)
terus ambil gambar
Jutaan terima kasih Nurhanisyah Binti Umar..love uuuuuuuuuuu....insyaALLAH, kita akan ketemu..kau di belawai..aku di kuching..^____^.

Thursday

28 jun - 29 jun confirm sudah

28 jun - 29 jun cuti sudah approve. ^___________^

27 jun - half day.hehehe...
flight jam 7.45 mlm..


senyum..tak perlu kata apa-apa :)
tak sabar nak jumpa MRSB...